Palvelut

Kiinteistöhoitajamme ovat kuin entisajan talonmiehet. He osaavat auttaa, oli ongelmasi sitten rappukäytävän palanut polttimo tai vesivuoto kylpyhuoneessa. He ehtivät myös vaihtaa asukkaiden kanssa muutaman sanan ja tervehtiminen on itsestäänselvyys. Huoltomiehemme luovat lumen, hiekoittavat kun on liukasta ja harjaavat hiekat pois kun kevät taas koittaa. Me laitamme liput salkoon liputuspäivinä, huolehdimme pihaistutuksista niin sovittaessa ja pidämme nurmikot siistinä.

Kodin ja liikehuoneiston ympäristö on tärkeä tekijä luotaessa viihtyisää ja siistiä mielikuvaa niin asukkaille kuin asiakkaillekin. Puhtaus ja siisteys luovat hyvän mielen ja rauhallisen ympäristön. Siivouspalvelumme pitää asuin- ja liikekiinteistöt siisteinä. Kauttamme on saatavilla myös erikois- ja suursiivoukset.

Tekniset palvelut auttavat kun kiinteistösi tarvitsee putkimiestä, sähkömiestä tai muuta erikoisammattimiestä. Kauttamme on saatavilla kaikki kiinteistön tekniset palvelut laadukkaasti ja nopealla aikataululla. Teknisten palveluiden tehokkuus perustuu vankkaan osaamiseen ja tehokkaaseen tiedonkulkuun. Ongelmien ratkaisu on meille arkipäivää, jätä kiinteistösi korjaukset meidän huoleksemme, me välitämme kiinteistöstäsi.

Selco Oy:n asiantuntijat tarjoavat myös konsulttipalveluita koskien kiinteistösi siivous- ja kiinteistöhuoltoasioita. Jos tarvitset apua sopimuksen solmimisessa, me autamme.
Energianhallinta on meille tuttua. Oikein säädetty ja toteutettu energianhallinta voi tuoda kiinteistöllesi jopa 20 % säästön vuodessa lämmityskuluissa. Me haluamme auttaa kiinteistöäsi saavuttamaan kustannustehokasta energianhallintaa ympäri vuoden.

Remontointipalvelumme kautta saat huoneistoremontit, saunaremontit, piharakennuksien kunnostustyöt tai vaikkapa tapetointipalvelut. Teemme remonttipalveluita taloyhtiöille, liikekiinteistöihin, omakotitaloihin sekä yksityisasiakkaille.

Toiminta-alueet, Espoo

Olari, Matinkylä, Haukilahti, Westend, Tapiola, Niittykumpu, Mankkaa, Suomenoja, Espoon Keskus, Leppävaara, Nöykkiö, Kilo

Toiminta-alueet, Helsinki

Lauttasaari, Kamppi, Töölö, Ruskeasuo, Lassila, Pikku-Huopalahti

Toiminta-alueet, Vantaa

Tikkurila, Hiekkaharju, Ylästö, Kartanokoski