Ajankohtaista

21 tammi

Selco Oy:lle korkein luottoluokitus AAA myös vuodelle 2019

Selco Oy:lle on myönnetty korkein luottoluokitus vuodelle 2019. AAA-sertifikaatin on myöntänyt Bisnode.

 

24 elo

Selco Oy:n puhelin- ja internetlinjat eivät toimi

Selcon puhelin- ja internetlinjat eivät toimi. Maakaapeli on poikki ja palveluntarjoaja selvittää / korjaa vikaa. Työ on luvattu saada kuntoon  perjantaiaamuun mennessä

Soittakaa kiireellisissä asioissa toimiston gsm-numeroon 0400 897 075 tai päivystys (24h) 0400 897 070.

Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä.

9 helmi

Selco Oy:lle korkeimmat luottoluokitus – sertifikaatit vuodelle 2017

Selco Oy:lle on myönnetty korkeimmat luottoluokitusluokat vuodelle 2017 

Suomen Asiakastieto sekä Bisnode Finland ovat myöntäneet Selco Oy:lle myös vuodelle 2017 korkeimmat luottoluokitus – sertifikaatit. Kolme punaista A-kirjainta kertoo asiakkaille ja yhteistyökumppaneille luotettavuudesta siinä missä Suomen Vahvimmat – teksti.

 

Vuosittain myönnettävän AAA-luokituksen voivat saada vain ne yritykset, joilla on erityisen vahvat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Luokituksen on Selco Oy:lle myöntänyt Bisnode Finland. Vuonna 2017 korkeimman luottoluokituksen saavat vain 3,5% yrityksistä. 

Vaikka korkeimmat luottoluokitukset ovatkin yritykselle erittäin kunnianarvoinen saavutus, niin tiukkenevassa markkinataloudessa  asiakassuhteet ja niiden oikeaoppinen hoitaminen nousevat aina tärkeimmäksi asiaksi yritystoiminnassa. Ilman asiakkaita ei olisi myöskään meitä. – Juha Karvonen, Selco Oy

 

9 tammi

Selco Oy mukana tukemassa HyPs:n junioreita

HyPs 08 -juniorit ovat saaneet suuren luokan sponsoreita.

Ruotsalainen heavy metal-jyrä  Sabaton on ryhtynyt  Hyvinkään Palloseuran vuonna 2008-syntyneiden futispoikien sponsoriksi. Joukkueessa pelaa noin 50 tokaluokkalaista futaria. Yhteistyön tuloksena Sabatonin logo näkyy jatkossa joukkueen peliasussa sekä muussa viestinnässä yhdessä muiden sponsorien kanssa.

Samassa yhteydessä joukkueen valmentaja Pete Alander kysyi Selco Oy:n kiinnostusta lähteä mukaan sponsoriksi. Selco Oy:n logo löytyy joukkueen peliasun shortseista yhdessä Sabatonin logon kanssa.

“Jokainen sponsori on meille todella tärkeä. Junnujoukkueen pyörittämisessä kamppailemme talousasioiden kanssa eikä apua ei ole koskaan liikaa. On hienoa saada sitä myös omilta suosikkiartisteiltamme. Tällainen sitouttaa ja lujittaa myös vanhempien kanssa tehtävää yhteistyötä ja nostaa joukkuehenkeä aivan uusiin ulottuvuuksiin. Mikä parasta, kaikki apu on pois vanhempien lompakosta ja mahdollistaa harrastamisen tulotasosta riippumatta”, joukkueen  päävalmentaja  Petri  Harainen  kertoo.

 

Voit katsoa kuvat alta:

16 tammi

Selco Oy:lle myönnetty AAA-Gold luottoluokitus 2015

Selco Oy:lle on myönnetty AAA-Gold -luottoluokitus, jonka edellytyksenä on, että yritys on saanut korkeimman AAA-luokituksen yli viiden vuoden aikana peräkkäin. Tähän saavutukseen yltää vain 0,4 % suomalaisista yrityksistä.

Kiinteistöpalvelualalla saavutus on erityisen harvinainen.

Vuosittain myönnettävän AAA-luokituksen voivat saada vain ne yritykset, joilla on erityisen vahvat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Luokituksen on Selco Oy:lle myöntänyt Bisnode Finland.

25 marras

Töitä tarjolla!

Toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme kiinteistönhoitajaa. Reipas ja osaava työntekijä saa paikan vakavaraisessa yrityksessä. Kiinteistöt sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä. Kirjalliset hakemukset osoitteeseen juha.karvonen@selco.fi

19 kesä

Hyvää Juhannusta!

Toimistomme suljetaan tänään poikkeuksellisesti klo 14. Päivystystäjämme tavoittaa kiireellisissä asioissa  numerosta 0400-897070.

 

21 helmi

Perjantaina 21.2.2014 toimisto suljetaan poikkeuksellisesti klo 14.00.

Päivystäjämme palvelee normaalisti numerossa 0400 897070.

 

 

27 tammi

Selco Oy AAA-luottoluokitus myös vuodelle 2014 sekä Suomen Vahvimmat Sertifikaatti.

Selco Oy on saavuttanut korkeimman luottoluokituksen myös vuodelle 2014. AAA-luokituksen kriteerit täyttää vuonna 2014 ainoastaan n.4 % suomalaisista yrityksistä. Luokituksen keskeisinä perusteina toimivat mm. yrityksen toimintaympäristö, tausta, kannattavuus, liikevaihdon kehitys ja maksutapa. AAA-Ratingin myöntäjä on Bisnode. Selco On kuulunut vuodesta 2010 korkeimpaan luottoluokitusluokkaan.

Suomen Asiakastiedon Suomen Vahvimmat –sertifikaatti on näkyvä todiste yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö sertifioidun yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

Selco Oy on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.      

 

 

                      

16 joulu

Toivotamme asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneille erittäin Hyvää ja Rauhallista Joulua.

Joulun poikkeukselliset aukioloajat:

– 23.12.2013 8.45-13.30.

Päivystäjämme palvelee joulupyhinä normaalisti (24/7) numerossa 0400897070.